Gezondheid is het mooiste wat je jezelf kunt geven.

Beleef gezondheid

Gezond oud worden. We worden steeds ouder, maar worden we ook gezond ouder? Wat is jouw antwoord als je jezelf deze vraag stelt? Er zijn veel manieren om een stapje te maken naar en gezondere leefstijl. Voor de één kan dit  anders eten betekenen, voor een ander meer bewegen, minder drinken, meer ontspanning, beter slapen of stoppen met roken. Kortom, elk stapje wat je zet, op welk leefstijlgebied dan ook, betekent dat je op een gezondere manier oud(er) kunt worden. Hoe gemakkelijk zeg je tegen jezelf: ik ga morgen beginnen. En hoe moeilijk blijkt het een aantal dagen later te zijn om dit vol te houden. Wat is daar de reden van, vraag je jezelf dan af. Het antwoord is niet voor iedereen hetzelfde, het antwoord is niet voor iedereen gemakkelijk. Belangrijk is dat je zelf verantwoordelijk bent voor de stappen die jij zet. En of dat nou alleen lukt of met behulp van individuele coaching of door het beleven van gezondheid in groepsverband, die keuze is aan jou.

Bij Verander jouw leefstijl kun je voor groepsprogramma's terecht voor een 8-weken programma van PuurGezond, in 8 stappen naar een gezondere leefstijl, of voor een wekelijkse Wandeltraining +.

Ga je mee gezondheid beleven?

Het geheim van succes is het veranderen van iets wat je dagelijks doet

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.

CooL: Als Leefstijlcoach ben ik in het bezit van een CooL licentieovereenkomst waarmee ik aantoon dat ik aan alle criteria voldoe om het CooL-programma uit te voeren.

PuurGezond: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij PuurGezond. PuurGezond is een platform over gezonde voeding, waarbij onbewerkt eten en zelf koken centraal staan. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.