Puur, vers, onbewerkt
en lekker eten.

PuurGezond

Dieet of lekker, gemakkelijke en gezond Hoor je het jezelf ook zeggen: morgen ga ik starten met lijnen. En je ziet al op tegen de hele tijd trek in iets lekkers, afzien en geen lekkere dingen mogen eten. PuurGezond is geen dieet, maar lekker eten, gemakkelijk te bereiden én gezond!

Puur, volwaardig en onbewerkt PuurGezond eten staat voor écht eten. Eten zonder pakjes en zakjes, eten dat je gemakkelijk zelf bereidt, volwaardig is en dat ook nog eens heel lekker smaakt.  Pure, onbewerkte producten leveren je volop voedingsstoffen, zoals vezels, vitamines en mineralen en dat zonder onnodige toevoegingen. Als je overschakelt naar een PuurGezonde voeding, eet je bijna vanzelf gezonder. Dat merk je: je zit beter in je vel. En zonder moeite, want je eet lekkerder dan ooit. Kies bij elke maaltijd voor een basis van onbewerkte producten en je zit goed.
Pure, onbewerkte producten zitten vol smaak. Groene kruiden, rijp fruit of verse vis: je proeft hoe lekker puur ze zijn. Daarom smaakt een zelfgemaakte tomatensaus nét even beter dan de tomatensaus uit een pot. Voor je dagelijkse maaltijd biedt PuurGezond simpele en gezonde recepten, gemaakt van mooie, échte en pure producten. Lekker en snel klaar!

PuurGezonde voeding is gezond. Steeds meer onderzoek laat zien dat onbewerkte voeding gunstig is voor het gewicht en het risico op ziekten verlaagt. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.

PuurGezond Piramide Bij Puur Gezond werk je met de PuurGezond piramide, waarbij je in één oogopslag ziet welke producten belangrijk zijn in je dagelijkse eten. Dat zijn bijvoorbeeld ruime porties groenten en fruit, maar ook peulvruchten, noten, granen, vis, zuivel en eieren.

Gezonder in 8 stappen Ben je enthousiast geworden?
Bij "Verander jouw leefstijl" kun je een 8-weken durend programma PuurGezond volgen, dat je in 8 stappen helpt naar een gezondere leefstijl. In kleine groepjes (max 6 deelnemers) leer je stap voor stap over te schakelen naar gezonder eten, meer bewegen en ontspannen. Je leert hoe je jezelf kunt motiveren en de groep kan je daarbij ondersteunen. Elke stap, hoe klein ook, is een stap in de goede richting. 

Tijdsduur 8 sessies van elk anderhalf uur.

Wanneer dinsdagochtend van 10.00u - 11.30 u

Kosten € 215,--. Dit is inclusief een intake vooraf, cursusmateriaal,  het boek "Puur Gezond, slank in 8 stappen" t.w.v. € 21,-- en koffie/thee met een PuurGezond "snack"

Waar Heimanslaan 16, Wageningen-Hoog

Start bij minimaal 4 aanmeldingen

Aanmelden petra@veranderjouwleefstijl.nl

Kun je niet op dit tijdstip, informeer gerust naar andere mogelijkheden!

"Nee, ik ben niet op dieet, ik verander mijn leefstijl"

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.

CooL: Als Leefstijlcoach ben ik in het bezit van een CooL licentieovereenkomst waarmee ik aantoon dat ik aan alle criteria voldoe om het CooL-programma uit te voeren.

PuurGezond: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij PuurGezond. PuurGezond is een platform over gezonde voeding, waarbij onbewerkt eten en zelf koken centraal staan. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.