Wandelen is zoveel meer dan alleen
maar
stappen tellen.

WandelTraining+

Samenwerking In samenwerking met Vita Nova Leefstijlcoaching, LAGENDIJK Training en Fysio Renkum, organiseert Verander jouw leefstijl de WandelTraining+

Wat is WandelTraining+ WandelTraining+ is wandelen onder begeleiding van  leefstijlcoach Petra de Gooijer of Heidi Kuin en fysiotherapeute Corinne Lamers. Onderweg aangevuld met oefeningen en informatie over looppatroon, houding, voetafwikkeling, hoe bouw ik mijn afstand op, snelheid, heuvelloop enzovoorts. Maar ook over voeding, beweging, ontspanning, stress, en leefstijl.

 

Geef je gezondheid en vitaliteit een boost! Iedereen is actief op zijn/haar niveau. waarbij we elkaar als groep kunnen stimuleren. Bewegen staat voorop, plezier nemen we mee. Kom vrijblijvend een eerste keer meewandelen. 

Tijdsduur 1 uur per week

Wanneer donderdagochtend van 10.00u - 11.00 u

Kosten € 25 euro per maand of € 67,50 per kwartaal, inclusief koffie/thee

Waar Landgoed Quadenoord, Quadenoord 6, Renkum

Start in de week van 11 juni 2020

Aanmelden: petra@veranderjouwleefstijl.nl of heidikuin@vitanovaleefstijlcoaching.nl of info@fysiorenkum.nl

Meer informatie? Of kun je niet op dit tijdstip? Informeer gerust naar andere mogelijkheden via petra@veranderjouwleefstijl.nl of 06-23426426.

Gezond leven is liefde voor jezelf

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.

CooL: Als Leefstijlcoach ben ik in het bezit van een CooL licentieovereenkomst waarmee ik aantoon dat ik aan alle criteria voldoe om het CooL-programma uit te voeren.

PuurGezond: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij PuurGezond. PuurGezond is een platform over gezonde voeding, waarbij onbewerkt eten en zelf koken centraal staan. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.