Ik ben er nog niet, maar ik ben verder dan ik gisteren was.

Individuele coaching 

Leefstijlcoaching  gaat over het blijvend veranderen van je (ongezonde) gedrag naar gezondere leefstijlkeuzes. Samen gaan we op zoek naar veranderingen die bij jou passen. Deze veranderingen kunnen gaan over voeding, bewegen, maar ook over ontspanning, slapen, roken en/of alcoholgebruik. Vaak zijn het vaste patronen, die je zelf moeilijk kunt doorbreken.
Een ongezonde leefstijl kan uiteindelijk leiden tot verschillende chronische ziektes. Is het moment dat jij dit wilt voorkomen nu aangebroken en lukt het je alleen niet, dan is leefstijlcoaching wellicht iets voor jou. 

 
Werkwijze: We starten met een kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend en kosteloos. En duurt ongeveer een half uur. Hierin spreken we beiden uit wat onze verwachtingen zijn met betrekking tot het traject leefstijlcoaching. Hebben we hier allebei dezelfde ideeën over en besluiten we met elkaar verder te gaan, dan maken we een afspraak voor een intake-gesprek (1,5 uur). Hierin bespreken we uitvoerig de doelen die jij voor ogen hebt, waar jij aan wilt werken. En dat is de basis voor de coachingsgesprekken (1 uur per keer) die daarna volgen. Ieder gesprek geef jij aan waar jij het over wilt hebben, welke doelen jij wilt bereiken in dit gesprek, hoe het op dit moment is en welke mogelijkheden jij hebt om kleine stapjes vooruit te maken. Uiteindelijk ga je naar huis met een goed omschreven actie (of meerdere acties), waar je zó enthousiast over bent dat je er thuis mee aan het werk kunt. Aan het einde van het traject evalueren we het proces. Tussen  de gesprekken door kunnen we mail-,  app- en telefonisch contact hebben, zodat jouw proces steeds door kan gaan. 

 Voor wie: Voor iedereen die een extra zetje nodig heeft om te komen tot een gezondere leefstijl. Onder andere door gezonder te eten, door meer te bewegen en door voldoende ruimte vrij te maken voor ontspanning en rust. Het gaat niet over een dieet, maar over kleine stapjes naar een blijvende gezondere leefstijl. 

Lokatie: Wanneer het bij jou past, combineer ik het coachen graag met een wandeling in het bos. Dat kan vanuit mijn lokatie, maar dat kan ook op een, samen te overleggen, andere plek.  

Tarieven: Het is mijn passie om met jou op zoek te gaan naar welke leefstijlkeuzes bij jou passen, waar jij voor wilt gaan, waar jij energie van krijgt. Onderstaande tarieven zijn een richtbedrag en gaan op basis van vertrouwen. Mocht je gebruik willen maken van mijn begeleiding, maar past het op dit moment niet binnen je financiële mogelijkheden, dan kunnen we daarover in gesprek gaan.

Het tarief voor particulieren is afhankelijk van het (gezamenlijke) netto inkomen per maand:
1.       Minder dan € 1.600   € 40,- per gesprek 
(incl. BTW)
2.       € 1.600 - € 2.400       € 50,- per gesprek (incl. BTW)
3.       € 2.400 - € 3.200.      € 60,- per gesprek (incl. BTW)
4.       Meer dan € 3.200.     € 70,- per gesprek (incl. BTW)
 
Het tarief voor mensen met een eigen bedrijf is dit bedrag excl. 21% BTW.

Voor afstanden verder dan 5 km vanaf mijn lokatie, reken ik km-kosten (€ 0,19 per km).

De kosten voor de voorbereiding van een gesprek, verslaglegging na een gesprek en evt. tussentijds contact over een gesprek zitten bij deze prijzen inbegrepen. 

Geen doel is te ver, als je plezier hebt in wat je doet 

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.

PuurGezond: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij PuurGezond. PuurGezond is een platform over gezonde voeding, waarbij onbewerkt eten en zelf koken centraal staan. De uitgangspunten van PuurGezond zijn gebaseerd op de Richtlijnen goede voeding van de Gezondheidsraad.