Als jouw keuze
je hart raakt,
gaat het sneller
kloppen.

Als jouw keuze je hart raakt, gaat het sneller kloppen.

Welkom bij jouw leefstijlcoach

 Jouw leefstijlcoach: Mijn naam is Petra de Gooijer, leefstijlcoach en moeder van een zorgintensief gezin. Als leefstijlcoach wil je natuurlijk graag een gezonde leefstijl uitdragen. Maar ook voor mij is het altijd een uitdaging om die keuzes te maken die bij mij passen, waar ik energie van krijg, waar ik echt voor wil gaan en die een blijvende plek krijgen in mijn leefstijl. Maar als ik zo’n keuze dan gemaakt heb, ontstaat er een enorme drive om deze keuze ook waar te gaan maken.
 
 Mijn passie: is om dat gevoel ook bij jou naar boven te krijgen. Om jou te begeleiden in je zoektocht naar wat jou echt motiveert om nieuwe stappen te zetten naar een gezondere leefstijl.

Blijvende gedragsverandering: Het gaat over het blijvend veranderen van je gedrag. Zo’n gedragsverandering kan gaan over voeding en beweging, roken en alcoholgebruik, maar ook over ontspanning en slapen.

Eigen verantwoordelijkheid: Je bent zelf verantwoordelijk voor de keuzes die je maakt. Die keuzes bedenk je niet zomaar, die voel je, die moeten je hart raken.

Stapje voor stapje: Elke stap die je zet, hoe klein ook, is een stapje vooruit in jouw proces naar een gezonder leven.


Ik ga ervoor! Jij ook?
 
Benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen? Neem contact met me op via       06-23426426 of per mail: petra@veranderjouwleefstijl.nl. Of stel een vraag via de contactpagina op deze website.
 
Petra de Gooijer

Leefstijlcoach

Gezond leven is liefde voor jezelf

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener:  90108368

Heimanslaan 16, 6705AH Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.