Wandelen is zoveel meer dan alleen
maar
stappen tellen.

Leefstijl in beweging

Een wandelbeleving met jouw leefstijlcoach. Kom in beweging. Wandel met anderen die er ook voor gekozen hebben om te werken aan een gezondere leefstijl. Wandelen werkt! Wetenschappelijk bewezen: het is goed voor je hart, je hersenen, je botten, je gewicht, je geheugen en je stemming. Kortom, het kan zorgen voor een langer, gezonder leven.
 
Een gezonde leefstijl heeft vele aspecten. Dat gaat over voeding, beweging, slaap, stress en ontspanning, roken en alcohol. Tijdens het wandelen praten we hierover en doen we oefeningen. Ieder op zijn/haar eigen niveau. Word je tijdens de wandelingen gemotiveerd om verdere stappen te maken in je leefstijl, dan is een afspraak voor een individuele coaching snel gemaakt. Ondertussen stimuleer je elkaar om de volgende stap te zetten en leer je van de tips van een ander.
 
Het wandelen in het mooie bos van Wageningen-Hoog staat voorop tijdens deze wandelbeleving. We sluiten af met een gezamenlijk kopje koffie of thee.
 
Corona: We zijn buiten, wandelen op minimaal anderhalve meter van elkaar met maximaal 4 personen en op de start/eindlokatie is ruimte genoeg om buiten een kopje koffie te drinken. Aanmelden kan via onderstaande gegevens. Wil je alvast kennis maken? Dan wandelen we alvast een keer een rondje samen.
 
Wanneer: We vertrekken elke donderdagochtend om 10.00 vanaf Heimanslaan 16, Wageningen-Hoog. We wandelen een uur en sluiten om 11.30 gezamenlijk af. De eerste keer wandel je gratis mee, om kennis te maken. Neem dus gerust je partner, buurman/vrouw of vriend(in) mee.
Gezonder ouder worden? Wie zet de eerste stap?
 
Meer informatie of kun je niet op dit tijdstip? Informeer gerust naar andere mogelijkheden via: 06-23426426 of per mail: petra@veranderjouwleefstijl.nl
 

Het is jouw pad, alleen dat van jou. Anderen kunnen met je meelopen, maar niemand kan het voor je doen.

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.