Wandelen is zoveel meer dan alleen
maar
stappen tellen.

Werkwijze

Mijn werkwijze Voordat we beginnen, hebben we kennismakingsgesprek. Dit is vrijblijvend en kosteloos. Het duurt ongeveer een half uur. Hierin vertellen we elkaar wat onze verwachtingen zijn met betrekking tot het traject leefstijlcoaching. Hebben we hier allebei dezelfde ideeën over en besluiten we om samen aan jouw reis te gaan werken , dan maken we een afspraak voor een intake-gesprek.
 
Tijdens het intake-gesprek, bespreken we uitvoerig de doelen die jij voor ogen hebt, waar jij aan wilt werken. Dat is de basis voor de coachingsgesprekken die daarna volgen. Ieder gesprek geef jij aan waar je het over wilt hebben, met welke uitkomst van het gesprek je blij naar huis gaat, hoe het op dit moment is en welke mogelijkheden je ziet om kleine stappen vooruit te maken. Uiteindelijk ga je naar huis met een goed omschreven actie (of meerdere acties), waar je zó enthousiast over bent dat je er thuis direct mee aan de slag gaat.
 
Lokatie: Het heeft mijn voorkeur om het coachen te combineren met een wandeling in het bos. Dat kan vanuit mijn locatie, maar dat kan ook op een, samen te overleggen, andere plek. Wanneer dit niet mogelijk is, kunnen we zeker een andere oplossing vinden.

Grote veranderingen beginnen klein

KvK nummer 76876950

BTW nummer: NL137151561B02

AGB-code onderneming: 90067422

AGB-code zorgverlener: 90108368

Heimanslaan 16, 6705AH Wageningen

Aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN), bij het kwaliteitsregister (registratienummer 18105042684) en bij Klachtenportaal Zorg (wkkgz proof)

Klik hier voor de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

BLCN: Als Leefstijlcoach ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging Leefstijlcoaches Nederland (BLCN). Leefstijlcoaches van de BLCN hebben een gedegen opleiding en achtergrond in coaching, voeding en beweging, sport, rust en ontspanning.